maanantai 8. heinäkuuta 2013

Sekarokinta, barf, nappula?

Koko alkukesä on ollut sellaista häslinkä, että edelliset Vauhti-Raksun tilaukset menivät ihan ohi suun. Nyt olen kuitenkin viimein hereillä ja valmis todellakin pistämään sen tilauksen eteenpäin, kun nyt vain tietäisi, mitä ja minkä verran mitäkin tilaisi..

Meillä mennään luultavasti ainakin aluksi sekaruokinnalla, mutta barfiin siirtyminen on houkuttanut jo pidempään - kenties tämä tilaus on askel kohti sitä, kun äitikin pääsee näkemään, miten hyvin ruoka maistuu.

Olen useaan otteeseen käynyt Vauhti-Raksun sivuja läpi ja miettinyt, mitä sitä nyt sitten tilaisi. Tällä hetkellä suunnitelmissa on tilata jauhettua lohta, broitskun siipiä, kauloja ja selkärankoja, liha/sisäelinseoksia, naudan palalihaa sekä possun rintarustoja. Hinta tuntuu kertana melko suolaiselta kun pyörii n. 60 eurossa, mutta kun katsoo ja miettii, niin kyllähän tuo kestää lähemmäs puoli vuotta näillä meidän koirilla, joten aika edullistahan se on.

Toistaiseksi meillä on koirille syötetty luina vain noita kaupan rustoluita, mutta nyt tulee sitten vähän vaihtelua. Apua, miten voi olla näin innoissaan tällaisesta asiasta?

2 kommenttia:

  1. Voi muistan kuinka itsekin olin ihan innoissani vuosi sitten, kun laitoin V-R:lle tilausta ja olin ihan kuin lapsi karkkikaupassa! Kliksuttelin tuotteita koriin hirveällä vauhdilla ja sitten vasta mietin meidän rajallista pakastintilaa. :D Mutta tosi kiva, kun nyt olet päättänyt aloittaa ainakin sekaruokinnan, varmasti pystikset tykkää!

    Sitten tällälailla hennosti muistuttelen, että varsinkin broiskun siivissä, mutta myös kauloissa ja selkärangassa ei ole melkeinpä ollenkaan lihaa vaan lähinnä höttöä sidekudosta ja sellaista. Eli lihan osuutta itse voisin kyllä nostaa enemmän, varsinkin kun kalkki tulee nappuloista vielä. Mutta tsemppiä aloitukseen :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos sulle! Itse on välillä niin innoissaan ettei vielä osaa pitää kaikkea kerralla mielessä. Täytyypi vielä katsoa, millaisia muutoksia tuohon tekisi.. :)

    VastaaPoista