sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Eläinlääkärireissu

Maanantaina 1.7. suuntasin äidin ja koirien kanssa uudelleen eläinlääkärille. Hetalle oli varattu kyseiselle päivälle rokotukset ja samalla oli tarkoitus vielä etsiä sirua. Kunkku lähti mukaan, koska eläinlääkäri halusi vielä tarkistaa pojankin sirun toiminnan kaiken varalta.

Heta oli koko tuokion oikein kiltisti ja rokotukset sujuivat näppärästi suukku kiinni tiukassa halauksessa. Sirua ei etsinnästä huolimatta löytynyt. Tarvitsemme sen elokuun pentunäyttelyyn, joten laitettiin sitten heti uutta. Kyseinen toiminto sai jo aikaiseksi vinkumista, mutta suuremmalta rimpuililta vältyttiin. Nyt pitäisi kaiken olla kunnossa ja seuraava rokotus onkin sitten vuoden päästä.

Uuden sirun mukana tuli paperisähläystä, mutta yllättävän vähällä päästiin. Kennelliittoon otin yhteyttä sähköpostitse selvittääkseni asiaa ja ohjeiden jälkeen kävin pyytämässä vielä eläinlääkäriltä tämän täyttämää tunnistusmerkintäkorttia. Se lähti postiin yhdessä omistajailmoituksen kanssa (vihdoin sain senkin täytettyä).

Eläinlääkäri reissulla punnittiin myös kumpikin koiruus. Kunkulla painoa 5,2 kg ja Hetalla 2,4 kg (kuukausi sitten 2 kg). Huomenna ikää tuleekin sitten huimat 4 kk!

2 kommenttia:

  1. meidän 3,5 kk mittelipentu painaa jo 4,7 kg :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. Voi kyllä olla, että tämä meidän tyttö jää pieneksi.. :D

      Poista