lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mitä tapahtui Juhannuksena?

Nyt kun Kunkun syntymäpäiväpostaus on viimein saatu julkaistuksi, voin hyvillä mielin kirjoittaa yleisistä kuulumisistamme (olen lykännyt näiden kirjoittamista, koska Kunkun postaus olisi saattanut niiden takia jäädä kokonaan julkaisematta). Koska nyt on tapahtunut paljon kaikenlaista, taidan suosiolla jakaa asioita erillisiin postauksiin. Ensimmäisenä saanen esitellä meidän jussimme. :)

Juhannuksena suuntasin veljieni ja Hetan kanssa isälle, kun äiti lähti ajelemaan Kunkun kanssa Tampereelle mummun luokse ja seuraavana päivänä eteenpäin siskonsa/tätini mökille. Kunkun ollessa toisaalla en juhannuskuvia herrasta saanut, mutta äidin kertoman mukaan reissu sujui oikein hyvin. Kunkku sai osallistua kaikkeen ja oma rauha ja huomio varmasti kelpasi, kun pikkutirppana ei ollut koko ajan kimpussa. Myös automatkat menivät odotettua paremmin.

Heta oli ensimmäistä kertaa vierailemassa isäni luona, mutta pidennetty viikonloppu sujui oikein hyvin. Torstai kului lähinnä hihnassa, kun Helmi-nöffi vaati aikansa hyväksyä pikkulikka. Perjantaina mittelinalku saikin sitten jo kirmailla pitkin pihaa (jossa se pysyikin oikein hienosti!) ja nauttia harvinaisesta herkusta  - vapaudesta. Illalla tyttö oli ihan naatti, kun vielä myöhään pelailtiin korttia, grillattiin, saunottiin ja paljuiltiin.

Välillä kävin Hetan kanssa talsimassa läheiseen metikköön vievää peltotietä, mutta tien sijaan tyttösen mielestä oli paljon kivempaa hyppiä ja pomppia korkeassa ruohossa pellolla.  Oli jotenkin niin ihanaa nähdä toisen kirmailevan sydämensä kyllyydestä ja nauttivan vapaudesta täysin rinnoin, että välillä huomasin hymyileväni typerää hymyä ja naurahtelevani Hetan menemisille.

Aika kului kivasti Hetan touhuja seuraillessa ja kameran kanssa heiluessa. Hetasta sai niin kivoja kuvia toisen puuhaillessa omiaan, että oikein harmitti Kunkun puuttuminen - olisi ollut mahtavaa saada myös jätkänpätkästä keskikesän vehreydessä kylpeviä kuvia... Aina ei saa kaikkea haluamaansa.

Alla olevan kuvan otin isäni kameralla (omassani ei ole näin laajaa putkea, joten koin parhaaksi lainata mokomaa). Rakastuin taivaaseen niin syvästi, että halusin ehdottomasti ikuistaa itseni Hetan kanssa sitä vasten, koivun vielä täydentäessä kuvaa. Rakastan mussukkaa ja tätä kuvaa katsoessa tulee sellainen olo, että ehkei se kesäkään niin paha asia ole (nimimerkillä talvellakin kuuma, kesä on tuskaa).


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti