keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Uusi alku


Joskus sitä tarvitsee aloituksen puhtaalta pöydältä. Kunkun blogista on tullut silmissäni tunkkainen ja tylsä, päivittämätön sivusto, jolla ei tapahdu mitään. Inspiraatio kirjoittamiseen on mennyt, kun olen useampaan otteeseen yrittänyt - joskin turhaan - muuntaa ulkoasua mieleisenpään suuntaan. Näin hiihtolomalla päätin napata itseäni niskasta kiinni ja uudistaa koko helahoidon kertaheitolla. Nyt vain toivotaan, että inspiraatio kirjoittamiseen ja päivittelyyn kestää.

Hiihtoloman aikana Kunkun kanssa on heitelty varmasti vähintään sata kertaa pinkkiä vinkupalloa, rämmitty lumikasassa ja ulkoiltu oikein olan takaa. Kunkku on päässyt olemaan huomattavasti enemmän irti - joskin järven jäällä reviiri laajeni turhankin isoksi ja paluumatka taittui lähinnä remmissä. Hienosti se silti menee siihen nähden, mitä vielä vuosi sitten. En silti hyppinyt riemusta herran pinkoessa päätä pahkaa ensin parin koiran luokse ja sen jälkeen täysillä monen sadan metrin päähän pilkkijän auton perään..

Eilen Kunkulla oli suihkupäivä ja pesun jälkeen napero yllätti kyllä täydellisesti - se makasi sohvalla harjattavana, kellahti kyljelleen/selälleen ja meinasi nukahtaa niille sijoilleen. Eihän tässä kaikkien koirien kohdalla olisikaan mitään kummallista, mutta normaalisti harjaaminen on melkoista tahtojen taistelua (siitäkin huolimatta, että sitä ollaan pienestä pitäen harjoiteltu). Myös kynnet tuli leikattua tällä kertaa melko vähin riuhtomisin, joten tämän päiväinen rentoutuminen oli sopiva palkkio kaikesta "kärsimyksestä".

Huomenna pakkaamme yhdeksän aikaan aamulla koiran ja kamppeet autoon ja suuntaamme yhdessä Tampereelle. Luvassa on kylpylöintiä ja yökyläilyä mummun luona. Mahdollisesti päästään tapaamaan myös mummun siskon "serkkukoiria". Loppuun vielä pari kuvaa tämän päiväiseltä lenkiltä. Eiköhän se tästä lähde! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti