keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Juokse juokse rakas lapsi



Maanantaina olin koulussa neljään asti, minkä jälkeen ajattelin olevani täysin puhki. Jotenkin sitä silti raahautui lenkille koiran kanssa mukavaan iltaan. Suunnitelmissa oli taas hiihtää läheiseen saareen, mutta suunnitelmat voivat muuttua - niin kävi tällä kertaa. Kunkku ei ollut kovinkaan innokas juoksemaan eteenpäin vaan tassutteli alun jälkeen takanani. Veljeni jätettyä omat sukseni ja sauvani kouluun, jouduin myös käyttämään niin pitkiä sauvoja, että olin niillä vähällä osua takana kulkevaan koiraan tämän tästä. 

Pysähdyimme Kunkun kanssa hetkeksi ottamaan kuvia, minkä jälkeen matkaa oli tarkoitus jatkaa. Kun kuvia oli jonkun aikaa räpsitty ja Kunkku oli katsellut ohitse kauempana kulkevia ihmisiä, huomasin melkoisen sumun nousevan. Siinä sumussa en kokenut järkeväksi lähteä kauemmas rannasta vaan suunta käännettiin kohti rantaa ja kotia. 
Loppumatka kiidettiin melkoisella vauhdilla ja huurteen peittämä koirakin taisi jo kaivata kotiin, minkä kiskomisesta ja hurjasta pinkomisesta saattoi päätellä. 




 Eilen kävimme pitkästä aikaa ihan tavallisella kävelylenkillä näiden uudempien kokeilujen sijaan. Kunkku tuntui nauttivan välillä hiljaisemmasta vauhdista, kun muutamana päivänä on tullut paineltua ihan kunnolla. Ja tänään lenkki oli huomattavasti pienempi, mikä korjaantuupi huomenna pidemmällä lenkillä - mikäli suinkin ehdin koulureissulta Tampereelta suht' hyvissä ajoissa takaisin (tai saan jonkun muun viemään Kunkun kävelylle).

Tuleva Saksan matkani lähestyy ja taas kuvailun lisääntyessä olen innostunut pohtimaan uudemman kerran laajemman putken hankkimista kameraani. Olen kovasti katsellut uudehkoa Sigman 35 mm:stä, mutta lähemmäs kesääkin on sen verran menoja, että täytyy nyt miettiä vielä. Ei tuokaan mikään halpa kapistus ole, mutta olisi kyllä varmasti hintansa väärtti..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti