lauantai 23. helmikuuta 2013

Hiihtolenkki järvellä


Eilisen kotiutumisen jälkeen vedin hiihtokamppeet päälleni, vaihdoin nahkaisen hihnan fleksiin ja suuntasin kera Kunkun ja suksien tuon pienen alamäen verran rantaan. Tähtäimessä meillä oli n. kahden kilometrin päässä oleva Iissalon saari, jonne latua pitkin pääsi oikeinkin hyvin. Menomatkan Kunkku kulki perässäni hieman kummissaan suksista ja huitovista sauvoista. Lähempänä saarta nuotion ja makkaran tuoksu taisi tunkea houkuttelevana herran sieraimiin, sillä pian se jo juoksi edelläni täyttä häkää, kiskoi hulluna ja toivoi kai pääsevänsä osaksi herkuttelua. Meillä ei kuitenkaan ollut makkaroita mukana, eikä liiemmin ylimääräistä aikaakaan . 

Lenkin jälkeen ehdin ladata parit kuvat koneelle silmällä pitäen sitä, että saatan nyt näpytellä blogitekstin Ipodilla. Hitaampaahan tällä on kirjoittaa, mutta koko teksti jää helposti kirjoittamatta, jos ei tartu heti toimeksi.
Koulu jatkuu taas ensi viikolla, mikä tarkoittaa arjen aikataulujen palaamista. Toivon kuitenkin, että päivien pidentyessä ehdin Kunkun kanssa lähteä uudemmin hiihtoretkelle tai vähintäänkin kävelemään jäälle aurattua kävelytietä. 

Tässä nyt vietellään viikonloppu hieman eri tahoilla, kun Kunkku jäi äidin kanssa löhöämään ja me olemme nyt isällä. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti