lauantai 25. toukokuuta 2013

Hei nyt me juhlitaan!

Kunkku  täytti viime perjantaina 3 vuotta (Kunkku 3v-postaus tulossa vielä myöhemmin, se työstön alla) ja senkin kunniaksi käytiin juoksemassa kaukalossa ja myös kokeilemassa kahlaamista rannassa. Iloiseksi yllätyksesi Kunkku tuli jo varsin reippaasti veteen omasta tahdostaan, kun nameja vielä sai palkaksi. Mikään vesipeto tuo ei ole ollut koskaan, enkä sitä odotakaan, mutta tänä kesänä tuskin tarvitsee kauheasti tapella veteen menosta - se on kyllä mukava, sillä viilennyt on ollut toivottavaa edellisinäkin kesinä.

Myös Heta kävi kokeilemassa kahlaamista ja naksuttelusta toki seurasi aina palkkaa. Vatsakarvat saatiin kasteltua, mutta sen jälkeen Kunkun kahluuta oli mukava seurata turvassa rannalla omia jalkoja kuivatellen. Ahkeralla harjoittelulla kuitenkin uskoisin tytönkin tottuvan veteen, koska suuria pelkoja tuo ei osoitellut. Edetään rauhallisesti, kyllä se siitä sitten. Nyt vesi oli sen verran viileääkin, etten yhtään ihmettele, ettei pieni kauaa halunnut vedessä seisoskella.

Viime sunnuntaina kävin isän kanssa katselemassa näyttelymenoa Mynämäen kr:ssä ja siellä otettuja kuvia olen yrittänyt koota tänne. Kuvia on vielä muokkaamattakin ja niitä yritän lisäillä parhaani mukaan. Kyseisestä näyttelystä tuli myös hankittua oranssihtava nahkahihna ja näyttelyhihna Hetalle, muuten mitään järkevää ostettavaa ei oikein ollutkaan. Kivaa kuitenkin oli ja nyt on löydetty jonkinlainen kipinä myös siihen, että näyttelyjuttuja harjoitellaan lapsen kanssa.

Seisomista ollaan nyt alettu treenailla niin, että ensin tehtiin malttiharjoituksia: Nami nyrkissä ja kun jättää rauhaan ja ottaa kontaktia, käsi aukeaa. Lisäksi ollaan edetty siihen, että välillä tuo osaa olla jo niin, että käsi on auki ja namia ei edes yritetä - naksautuksesta namin saa sitten ottaa. Ihan mukavasti lähtenyt käyntiin ja ekoja hölmöjä yrityksiäni ennen malttiharjoituksia ei voi kuin katsoa nauraen, kun vertaa näihin neljä jalkaa lähes joka kuvassa maassa -kuviin. On se vaan jotenkin niin näppärän oloinen pakkaus.

Äidin kanssa oli puhetta, että voitaisiin ottaa tavoitteeksi päästä Sastamalan pentunäyttelyyn 17. elokuuta, kun tyttö on silloin 5kk 3vk ja pääsee näin osallistumaan pienempiin. Mitään suuria odotuksia ei vielä ole ja itse koitos tulee olemaan ensimmäinen myös itselleni, joten ihan kokeilumielessä lähdetään liikkeelle hakemaan kokemusta ja katsotaan sitten, mihin rahkeet riittää. Ei sitä niin  vakavasti kannata ottaa. ;)

Suunnilleen tältä seisonta näyttää siis tällä hetkellä. Ja koska itselläni ei ole kokemusta, neuvot ja muut ovat ehdottomasti tärkeitä. Niitä siis saa antaa, kunhan ei meitä ihan maahan lyttäisi. Aloittelijoita tässä kuitenkin ollaan. :)


Kamera ei ole nyt päässyt kauheasti laulamaan, koska koeviikko. Tässä siis syy siihen, miksi kuvina nyt vain nuo Hetan seisontakuvat. Tarkoitus on kuitenkin kaivaa esille taas inspiraatio kuvaamiseen. Viimeistään sitten kesäloman alkaessa, mutta toivottavasti jo huomenna.

6 kommenttia:

  1. Löysin blogisi Tassuilla tanssien: Linkkaa blogisi-postauksen kommenteista. Kiva ulkoasu ja tykkään varsinkin isoista ja runsaista kuvista. Ehkä osa syynä oli myös paikkakuntasi.. Säkylään, kun olen laumani kanssa haaveissa muuttaa. Eikä nykyinen asuinpaikkani ole kaukana :-) Kunkku ja Heta ovat ihania <3 Ehdottamasti haluan seurata teidän eläämme!

    kurkkaappa minun ja lagotto romagnolo Lucan sekä kultaisen Popin blogiin: kikkarapaaluca.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva, että liityit "laajaan" lukijakuntaamme ja kävit vielä kommentoimassakin. Kommentit piristävät aina päivää ja tulee sellainen olo, että ehkä joku sittenkin lukee näitä minun kirjoituksiani. Kunkku ja Heta kiittävät!

      Säkylä on kyllä todella kiva paikka asua, vaikka itselläni lukion jälkeen onkin opiskelusyistä tiedossa lähtö muualle. Mutta kuka, tietää palaanko vielä tänne. Mihinkään suureen kaupunkiin en osaa itseäi kuvitella asumaan, mutta saa nähdä, mikä se lopullinen paikka sitten on. Nyt ei kuitenkaan ole sen aika. ;)

      Täytyykin käydä kurkkimasa teidän blogia. :)

      Poista
  2. http://tassuillatanssien.blogspot.fi/2013/06/linkkaa-blogisi-karkiviisikko.html

    Sijoituit kärkiviisikkoon Linkkaa blogisi -haasteessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! Nyt veti kyllä vähän sanattomaksi, enkä osaa muuta kuin kiittää. Kiitos paljon! :)

      Poista