keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Maaliskuun loppuja









Tällä kertaa postaus on varsin kuvapainoitteinen. Maaliskuu on vierähtänyt syntymäpäiviä vietellen ja koulujuttuja hoitaen ja myös taitoluistelun kevätnäytösharjoitukset kuluttavat aikaa normaalia enemmän. Mutta jotta meidän ei ajatella ihan kupsahtaneen, päätin laitella eilen napsimiani testikuvia näkyville. Kotiutin tosiaan koulukaveriltani hyvin vähän käytetyn canonin 70-200 mm f/4L:n ja on kyllä varsin kätevä kapine tätä meidän poikaa kuvaillessa.. Tuo huitelee sen verran kaukana aina välillä, että kunnon juoksukuvia ei ole aikaisemmin tullut juuri otettua. Harjoitusta vielä kaipaillaan, mutta kyllä se tästä lähtee.. Painoa löytyy kyllä selvästi kun vertaa tuohon mun muoviseen, mutta varsin rakkaaseen ja toimivaan 50 1.8 -linssiin.

Tältä erää meillä ei ole suurempia sanottavia. Tulossa on toivottavasti melko pian postaus rotuvalinnoista ja tulevaisuuden koirallisen/koirattoman elämän pohdintaa. ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, toi viiminen kuva!
    Rakkaus <33
    Ja ilme kolmanneks viimisessä XD Poika menee ihan täysillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pidän itsekin tuosta kuvasta! Ihanaa kun päivät pidentyvät pitkästä aikaa ja pääsee viikollakin kuvaamaan. :) Ja se tosiaan painaa niin täysillä. Aina..

      Poista